Tjänster

Service

Hotell

Det finns inga hotell på Paramaribo flygplats, och inte ens i närheten. Bra hotell kan man hitta i Surinams huvudstad, däribland Courtyard by Marriott (tel: +597 459 708), Best Western Elegance Hotel (tel: +597 420 007) och Royal Torarica‎ (tel: +597 473500). För fler hotell och för att boka online kan man besöka Booking.com. De har ett stort utbud av hotell till konkurrenskraftiga internetpriser. 

Butiker och restauranger

Det finns ett begränsat antal butiker på Paramaribo flygplats; det finns endast en taxfreebutik. Det finns också ett litet ställe där man kan äta och dricka något. 

Bagage

Man kan inte förvara sitt bagage på Paramaribo flygplats. För borttappade och upphittade föremål kan man vända sig till den allmänna informationsdisken eller säkerhetstjänsten. 

Information

Det finns en informationsdisk i centralhallen för förfrågningar om Paramaribo flygplats och flygtider. Det vill säga om disken är bemannad.

Business

Det finns inga affärsfaciliteter på Paramaribo flygplats. För detta måste man vända sig till affärshotellen i Surinams huvudstad (se Hotell) som också erbjuder mötesutrymme och konferensrum. 

Handikappade

Paramaribo flygplats är ganska väl handikappanpassad. Avgångs- och ankomsthallarna ligger på bottenvåningen. 

Andra tjänster

Det finns en bank i centralhallen där man kan växla pengar.