Transport

Lokaltransport

Tåg

Det finns en tunnelbanestation i T3. Den går till ett flertal platser i staden och till Jumeirah Beach. Union Square är namnet på stationen i gamla stan och Deira.

Bil och buss

Flygplatsen är belägen ungefär fyra kilometer sydost om Dubais centrum. Airport Road går precis längsmed flygplatsen till centrum i sydostlig riktning.

Lyxiga bussar (Dubai International Airport Buses) till Dubais centrum och till olika hotell avgår utanför terminalerna 1 och 2. Stadsbussarna 4, 11, 15, 33, 44 avgår från T1 till centrum. Busslinje 2 avgår från T2.  

Biluthyrning på Dubai internationella flygplats

Biluthyrningsföretagen är belägna i T1: Sia, Autolease, Budget, Continental, Diamond Lease, Dollar, Europcar, Hertz, Patriot, National, Sixt, Thrifty och United Car. Man kan även boka en hyrbil i förväg genom att använda de tjänster som EasyTerra erbjuder. Denna webbsida jämför priser mellan flera olika biluthyrningsföretag i en och samma prisuppgift.

Taxi

Taxibilar är tillgängliga utanför terminalerna 1, 2 och 3 (med taxameter). 

Flygplatsparkering

Alla terminaler på Dubai flygplats har faciliteter för korttids och långtidsparkering. Parkering under en dag kostar mellan 140 AED och 560 AED.