Tjänster

Service

Hotell

Det finns inga hotell på flygplatsen. För fler hotell och för att boka online vänligen besök Booking.com. De har ett stort utbud av hotell med mycket bra internetpriser.

Butiker och restauranger

Heraklions flygplats har ett begränsat utbud av butiker och restauranger. Det finns bara en restaurang (egentligen är det mer än snackbar) och det finns fem kaféer. Priserna är höga både i affärerna och på restaurangerna.  

Bagage

Man kan förvara bagage vid ingången till parkeringsplatsen. Denna service är officiellt öppen 24 timmar om dygnet, men det finns inte alltid personal där. Det är ingen billig service: att förvara en medelstor resväska kan kosta hela € 12.00 per dag.

Om man har förlorat sitt bagage ska man meddela informationsdisken direkt. Om man inte gör det utan lämnar flygplatsen utan resväskan kan man inte göra anspråk på den senare!

Information

Det finns en informationsdisk nära bagageområdet i ankomsthallen (tel: +30(0)2810 397129).

Business

Det finns inga kontor eller mötesrum att hyra på Heraklions flygplats.

Handikappade

Flygplatsen är inte speciellt handikappanpassad. Det finns många trappor och vid bagagehämtningen finns det bara en handikapptoalett. Handikappade personer kan på begäran få assistans under ankomst och avgång, men det är lättare att komma överens med ens flygbolag om detta.

Andra tjänster

Heraklions flygplats är en liten flygplats med få faciliteter. Det finns en bank och en bankomat.