Tjänster

Service

Hotell

Det finns inga hotell på flygplatsen, men det är nära till Korfu stad. Dessutom finns det ett oräkneligt antal hotell och semesteranläggningar över hela ön, främst på dess nordostliga kust. Särskilt yngre människor brukar bege sig till Kavos i sydväst.

Ett hotell för affärsresande i staden Korfu är Corfu Palace Hotel (tel: +30(0)2661 031749). För information om fler hotell och för att boka online kan man besöka Booking.com. De har ett stort utbud av olika hotell med bra internetpriser.

Butiker och restauranger

Korfu flygplats är en liten flygplats med begränsade faciliteter. Det finns ett fåtal snackbarer och caféer och även några affärer, men priserna är höga.

Bagage

De dagar (måndagar och fredagar) under högsäsongen (juli och augusti) då det landar många plan på flygplatsen måste man vänta en timme eller längre för att resväskorna ska komma ut på bagagebandet. Det finns inga möjligheter till bagageförvaring. För borttappade och upphittade föremål kan man vända sig till informationsdisken.

Information

Det finns en informationsdisk i ankomsthallen. De olika flygbolagens diskar är endast öppna före och efter en flygning.

Business

Det finns inga faciliteter för affärsresande. Faciliteter för möten, konferenser och andra tjänster för affärsresande finns på Corfu Palace Hotel (se Hotell).

Handikappade

Det finns ett fåtal faciliteter för handikappade, så som anpassade toaletter och reserverade parkeringsplatser.

Andra tjänster

Det finns bankomater, ett växelkontor och en bank. Det finns också ett litet postkontor.