Tjänster

Service

Hotell

Det finns ett hotell på flygplatsen som ligger precis mittemot terminalen Radisson SAS. För information om fler hotell och för att boka online kan man besöka Booking.com. De har ett stort utbud av olika hotell med bra internetpriser.

Butiker och restauranger

Sedan den nya terminalen byggdes färdigt har utbudet av barer, restauranger och affärer ökat betydligt på Cork flygplats. Det finns ingen à la carte restaurang, men det finns speciella sportbarer med stora teveskärmar, ett Starbuckscafé och en Subway Sandwiches.

Bagage

På grund av säkerhetsskäl finns det inga skåp för bagageförvaring på Cork flygplats. Kontoret för borttappade och upphittade föremål är tillgängligt per telefon (tel: +353(0)21 4329600).

Information

Det finns en informationsdisk i ankomsthallen mellan biluthyrningsföretagen och Londis butiken (tel: +353(0)21 4313131).

Business

Jack Lynch Executive Lounge kan hyras för 20 € av resenärer i businessklass, Priority Pass innehavare och medlemmar i Aer Lingus Gold Circle klubb. Loungen ligger i avgångshallen, mittemot gate 8 och är öppen från 06.00-21.00 (tel: +353(0)21 4328854).

Utmärkta faciliteter för konferenser finns tillgängliga i Great Southern Hotel på flygplatsen.

Handikappade

Den nya terminalen är mycket handikappvänlig. Det finns anpassade toaletter, telefoner, hissar och rullstolsramper. Det finns speciella parkeringsplatser för handikappade på bottenvåningen i garaget för korttidsparkering.

Andra tjänster

Banken och växelkontoret hittar man bredvid bokhandeln Hughes & Hughes. Växelkontoret (Bureau de Change) är öppet måndag-fredag från 06.45-20.00, samt lördag-söndag, 09.00-18.30. Bank of Ireland är endast öppen under veckodagar 10.00-16.00. Det finns två bankomater i närheten. En har endast euro och den andra har euro och brittiska pund.

Det finns inget postkontor på flygplatsen, men man kan köpa frimärken i Skyshop på bottenvåningen.