Tjänster

Service

Hotell

Det finns inga hotell på flygplatsen, men i Alghero och Sassari finns det ett stort utbud av hotell. De flesta hotell ligger vid stränderna. För information om fler hotell och för att boka online kan man besöka Booking.com. De har ett stort utbud av olika hotell med bra internetpriser.

Butiker och restauranger

Det finns ett fåtal butiker på flygplatsen och de har ett begränsat utbud. Det finns lokala produkter att köpa, men de är billigare på andra ställen på Sardinien. Dessutom finns det några få barer.

Bagage

Man kan inte förvara bagage på flygplatsen. För borttappade och upphittade föremål kan man gå till den allmänna informationsdisken (tel: +39 079 935282).

Information

Förutom den allmänna informationsdisken finns det också en turistkiosk i ankomsthallen (tel: +39 079 935124) där man kan få information om sevärdheter, logi och transport på Sardinien.

Business

Alghero flygplats har ett enkelt mötesrum. Information finns tillgänglig vid den allmänna informationsdisken.

Handikappade

Flygplatsen är mycket handikappvänlig. Det finns information i blindskrift och anpassade toaletter och hissar. Man kan också be om assistans vid den allmänna informationsdisken. Det finns parkeringsplatser reserverade för handikappade. Om man behöver ha tillgång till en rullstol är det bäst att man ordnar detta genom sitt flygbolag.

Andra tjänster

I ankomsthallen har Banco di Sardegna bankomater och det finns ett postkontor (tel: +39(0)79 936045). Där kan man också få sitt bagage inplastat, Siba Baggage Packaging (tel: +39(0)95 223638). För första hjälpen kan man vända sig till den allmäna informationsdisken eller ta kontakt per telefon (tel: +39(0)79 935221).