Tjänster

Service

Hotell

Flygplatsen ligger nära Bratislava, där det finns ett stort utbud av hotell. Om man vill spendera natten närmare flygplatsen finns det två möjligheter: City Hotel Bratislava (tel: +421(0)2 2060 6100) och det fashionabla Hotel Kamila (tel: +421(0)2 4594 3611), som ligger inhyst i ett slott och ägs av den populära slovakiska skådespelerskan Kamila Magalova. För information om fler hotell och för att boka online kan man besöka Booking.com. De har ett stort utbud av hotell med bra internetpriser.

Butiker och restauranger

Det finns ett begränsat utbud av butiker, restauranger och barer. Panorama Restaurant (tel: +421(0)2 3303 5050) är en á la carte restaurang på andra våningen i avgångshallen.

Bagage

Det finns en disk för borttappade och upphittade föremål i bagagehallen (tel: +421(0)2 3303 3389). Mittemot avgångshallen vid parkeringsplatsen finns det en disk för bagageförvaring.

Information

Det finns en allmän informationsdisk i ankomsthallen. Dessutom finns det ett kontor som tillhör Service för Bratislavas Kultur och Information. Här kan man boka hotell och det finns kartor och broschyrer över sevärdheter för turister. Man kan också köpa Bratislava stadskort som bland annat kan användas för att göra ett obegränsat antal resor med kollektivtrafik.

Business

På andra våningen i avgångshallen finns det två VIP-lounger med plats för upp till 20, respektive 50 personer. Det finns begränsade businessfaciliteter, såsom fax och kopieringsmaskin. Hotel Kamila (se Hotell) har rum till uthyrning för seminarier och presskonferenser. De erbjuder också tjänster som till exempel sekreterarstöd och catering.

Handikappade

Flygplatsen är handikappvänlig. Det finns rullstolsramper, anpassade hissar och toaletter. Man kan kontakta den allmänna servicedisken om man behöver assistans.

Andra tjänster

Det finns banker, växelkontor och bankomater. Det finns även telefonautomater. Första hjälpen finns tillgänglig genom den allmänna servicedisken i ankomsthallen.